Wednesday, November 19, 2008

Η Ανταλλαγή και η συγκίνηση της Αντζελίνας

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της η Αντζελίνα Τζολί [Angelina Jolie] σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Λονδίνο με αφορμή την «Ανταλλαγή» [Changeling] του Κλιντ Ιστγουντ [Clint Eastwood], όπου υποδύεται μια μητέρα που χάνει το παιδί της και βρίσκεται να παλεύει μόνη για να το ξαναβρεί.



Η «Ανταλλαγή» της έφερε δάκρυα

Κι αυτό γιατί ως πρότυπο στην ερμηνεία της είχε την ίδια τη μητέρα της, Μαρσελίν Μπερτράν, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου έναν χρόνο.

«Ηταν η πιο τρυφερή και ευγενική γυναίκα στον κόσμο», είπε συγκινημένη η Τζολί στους δημοσιογράφους. «Ηταν πραγματικά γλυκιά και δεν θύμωνε ποτέ - δεν μπορούσε να βρίσει για να σώσει τη ζωή της», συμπλήρωσε. «Αλλά σε ό,τι είχε να κάνει με τα παιδιά της, ήταν πολύ δυνατή, αυτή είναι μια ιστορία που της ταιριάζει».

Μητέρα έξι παιδιών, η 33χρονη σταρ δεν έκρυψε την ανυπομονησία της να γιορτάσει τα ερχόμενα Χριστούγεννα με όλη την οικογένεια, την οποία σκοπεύει να διευρύνει στο μέλλον με τον Μπραντ Πιτ.

Η «Ανταλλαγή», που κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 26 Νοεμβρίου, εκθέτει την αληθινή ιστορία της Κριστίν Κόλινς η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τις αστυνομικές αρχές που, αντί για το δικό της παιδί, της επέστρεψαν ένα άλλο αγόρι. Ολα αυτά στο Λος Αντζελες της δεκαετίας του 20.

  • Changeling
  • Details: 2008, USA, 141 mins, Crime / Drama / Thriller, Dir: Clint Eastwood

    With: Angelina Jolie, John Malkovich

    Summary: A woman searching for her kidnapped son comes up against the system in Prohibition-era LA

Related articles


No comments: