Monday, September 1, 2008

Βαριές... κουβέντες στην «Γκάρντιαν»

Αν παραβλέψουμε τις έξι φορές που η Κίρα Νάιτλι αντί για απάντηση είπε στον δημοσιογράφο της «Γκάρντιαν», «άντε γ...», η 23χρονη Βρετανίδα ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην ταινία εποχής «Duchess», όπου ερμηνεύει μια μακρινή πρόγονο της Λαίδης Νταϊάνα, για την ανορεξία που της καταλόγιζαν τα μίντια και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που τη διακρίνει.

Βαριές... κουβέντες στην «Γκάρντιαν»

Το πρώτο «άντε γ...» ήρθε όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε «πόσα χρήματα βγάζει». Το δεύτερο όταν της ζήτησε να μιλήσει με ινδιάνικη προφορά, προσθέτοντας «Είσαι ηθοποιός, τότε παίξε; Δώσε μου τότε ένα σενάριο».

Οσο για τον ρόλο της Τζορτζιάνα Σπένσερ, είπε πως δεν το βρήκε εύκολο. «Δεν ήμουν πολύ σίγουρη γι αυτό, πράγμα που θεωρώ ότι τελικά βοήθησε - γιατί δεν θεωρώ ότι βοηθάει πάντα η αυτοπεποίθηση». Αν της έδιναν το Οσκαρ; «Μάλλον θα τα έκανα πάνω μου αν χρειαζόταν να βγάλω λόγο».

Μπορεί η Νάιτλι να μήνυσε την εφημερίδα που έγραψε ότι έπασχε από νευρική ανορεξία, παραδέχτηκε, όμως, ότι πάσχει από δυσλεξία. Οταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε να γράψει μια λέξη, εκείνη αρνήθηκε. Και στην τελευταία ερώτηση, «αν το προηγούμενο βράδυ το πέρασε μόνη», η απάντηση ήταν η αναμενόμενη...

ΕΘΝΟΣ, 01/09/2008

No comments: