Tuesday, January 20, 2009

Υποκύπτει το Hollywood στην κρίση, «θύμα» η Warner Brothers


Η εταιρία Warner Bros. Entertainment ανακοίνωσε ότι προτίθεται να περικόψει κατά 800 άτομα το προσωπικό της σε όλο τον κόσμο τις προσεχείς εβδομάδες.

Οι επικεφαλής της εταιρίας με ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη σε όλους τους εργαζομένους, τους ειδοποίησε ότι θα μειώσει κατά 10% το προσωπικό λόγω της τρέχουσας οικονομικής κρίσης.

«Με λύπη ανακοινώνουμε ότι με βάση τη διεθνή οικονομική κατάσταση και τις τρέχουσες επιχειρηματικές εκτιμήσεις, η εταιρία πρέπει να προχωρήσει σε μείωση προσωπικού τις προσεχείς εβδομάδες προκειμένου να ελέγξει το κόστος», αναφέρει το ηλεκτρονικό μήνυμα που υπογράφεται από τους δύο επικεφαλής, Μπάρι Μέγιερ και Άλαν Χορν.

«Στις προσεχείς εβδομάδες, θα μοιραστούμε μαζί σας, σε επίπεδο διευθύνσεων, συγκεκριμένες πληροφορίες για τα μέτρα μείωσης του κόστους, που περιλαμβάνουν μείωση του προσωπικού», προστίθεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβαν οι εργαζόμενοι στην εταιρία.

Η εταιρία απασχολεί 8000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και εκτιμάται ότι θα γίνουν περίπου 800 απολύσεις, δηλαδή το 10% του προσωπικού.

No comments: