Thursday, June 25, 2009

Πέθανε η Φάρα Φόσετ. Ο Τσάρλι έχασε τον άγγελό του

  • Πέθανε η ηθοποιός Φάρα Φόσετ, διάσημη από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Οι Αγγελοι του Τσάρλι», μετά από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο του παχέως εντέρου.

"Η 62χρονη Φάρα, σύμβολο του σεξ στη δεκαετία του 70, πέθανε ήρεμα σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες", ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της. Στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή βρίσκονταν όλοι οι αγαπημένοι της, συγγενείς, φίλοι και ο -επί σειρά ετών- σύντροφός της, επίσης ηθοποιός, Ράιαν Ο' Νίλ.

Τη Δευτέρα, το τηλεοπτικό δίκτυο ABC είχε ανακοινώσει ότι "ο ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία να νυμφευθεί την αγαπημένη του Φάρα, με την οποία έχει και ένα γιο". Η Φάρα Φόσετ, που εδώ και τρία χρόνια αγωνιζόταν για τη ζωή της, απάντησε τη Δευτέρα--για πρώτη φορά στις επανειλημμένες εκκλήσεις του 68χρονου συντρόφου της να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου--ότι δέχεται να γίνει γυναίκα του τώρα, λίγο πριν εγκαταλείψει τα εγκόσμια. Η πολλές φορές εκρηκτική και θυελλώδης σχέση των δύο ηθοποιών διήρκεσε 27 χρόνια.

No comments: