Thursday, June 25, 2009

«Θα παντρευτούμε, μόλις μπορεί να πει το “ναι”...»

  • Λίγοι γνωρίζουν ίσως ότι ο Ράιαν Ο’ Νιλ δεν παντρεύτηκε ποτέ με τη Φάρα Φόσετ. Και δεν είναι ότι δεν της έκανε πρόταση γάμου. Απλώς, ύστερα από τόσα χρόνια συμβίωσης, κάθε φορά που το επιχειρούσε, εκείνη γελούσε.

Και τώρα που η γυναίκα - μύθος είναι στο κρεβάτι, με μεταστατικό καρκίνο, κι εκείνος βρίσκεται διαρκώς κοντά της, η είδηση ότι ο Ράιαν Ο’ Νιλ θα παντρευτεί τη Φάρα Φόσετ, δεν μπορεί παρά να συγκινήσει. «Της ζήτησα να με παντρευτεί, ξανά, και είχε συμφωνήσει», είπε ο 68χρονος ηθοποιός στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς στην αμερικανική τηλεόραση.

Από το 1982 και μετά υπήρξαν ζευγάρι με μικρά και μεγαλύτερα διαλείμματα. Εχουν και έναν γιο μαζί, τον Ρέντμοντ. «Συνήθιζα να της κάνω πρόταση γάμου αλλά είχε γίνει κάτι σαν το αστείο μας», λέει σήμερα ο Ράιαν Ο’ Νιλ, προσθέτοντας ότι αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος. «Θα παντρευτούμε μόλις μπορεί να πει το “ναι”. Ισως απλώς να μπορεί να γνέψει το κεφάλι της». Εδώ και δύο εβδομάδες η Φάρα Φόσετ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Αντζελες... Είχαν πει ότι θα επέστρεφε σπίτι της, αλλά τα νέα μάλλον δεν είναι καλά.

No comments: