Thursday, June 4, 2009

Νεκρός ο Ντέιβιντ Καραντάιν

  • Η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του ηθοποιού

Νεκρός στο δωμάτιο ξενοδοχείου της Μπανγκόκ βρέθηκε σήμερα ο Ντέιβιντ Καραντάιν. Ο 73χρονος ηθοποιός, που έγινε γνωστός ως πρωταγωνιστής της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του '70, «Κουνγκ Φου», βρισκόταν εκεί για τα γυρίσματα νέας ταινίας.

Ο Ντέιβιντ Καραντάιν είχε γεννηθεί το 1936 στο Χόλιγουντ. Το πραγματικό όνομα ήταν Τζον Αρθουρ Καραντάιν, πατέρας του ήταν ο διάσημος ηθοποιός Τζον Καραντάιν, ενώ η οικογένεια του ήταν ένα μείγμα ανθρώπων οι οποίοι ήσαν ιρλανδικής, αγγλικής, ουαλέζικης, γερμανικής, ισπανικής, ιταλικής, ουκρανικής και ινδιάνικης καταγωγής. Τελευταίος του μεγάλος ρόλος αυτός του Μπιλ, στην ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο, "Kill Bill".

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για θάνατο που επήλθε από φυσιολογικά αίτια, παρ' όλα αυτά, η τοπική αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο την αυτοκτονίας. Εφημερίδες της Ταϊλάνδης, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, αναφέρουν ότι ο ηθοποιός βρέθηκε στη ντουλάπα του δωματίου του με ένα κορδόνι περασμένο γύρω από το λαιμό του.

No comments: