Thursday, February 19, 2009

... και δύο θρίλερ

Και τώρα η δόση της καθαρής και απροκάλυπτης βίας! Πρώτη μπουνιά - και σκληρή δόση - το καλογυρισμένο και καλοφωτισμένο, αλλά και κακόγουστο και αιματηρό θρίλερ του Πατρίκ Λισιέ, «My Bloody Valentine 3D». Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέντε ανθρακωρύχοι εγκαταλείπουν ετοιμοθάνατο έναν συνάδελφό τους στον πάτο ενός μεταλλείου, ενώ αργότερα - την ίδια μέρα - όλοι οι ριψάσπιδες δολοφονούνται αγρίως (καλά να πάθουν)! Επειτα από δέκα χρόνια, ο υπεράνω πάσης υποψίας δολοφόνος των κοπανατζήδων, επιστρέφει διαπράττοντας φόνους ακριβώς με τον ίδιο τρόπο!

Προσθέστε ότι η ταινία προβάλλεται με τη μέθοδο των τριών διαστάσεων (3D)! Αυτό, όπως αντιλαμβάνεστε, κάνει τα πράγματα ακόμα αγριότερα. Ιδανική περίπτωση, λοιπόν, για μαζόχες!

Δεύτερη μπουνιά - και δεύτερη σκληρή δόση - στο στομάχι, το ίδιο και χειρότερα αποκρουστική και κακόγουστη από την πρώτη, ο «Αγέννητος», του Ντέιβιντ Γκόγιερ. Εδώ τα πράγματα είναι, λέει, πιο ...περίπλοκα! Δυο δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, παλεύουν μέσα στην κοιλιά της μάνας τους. Σε κάποια στιγμή ο ομφάλιος λώρος της κοπέλας πνίγει τον αδερφό της ο οποίος, όπως είναι φυσικό, δε γεννιέται ποτέ!

Ο πνιγμένος αδερφός γίνεται φάντασμα και απειλεί και κυνηγάει την άτυχη αδερφή. Θέλει να την εξοντώσει, όπως τον εξόντωσε εκείνη στην κοιλιά της μάνας τους. Τι έχουν να δούνε ακόμα τα μάτια μας!

No comments: