Friday, May 23, 2008

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 61Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΑΝΝΩΝ

«Φτωχό» το φετινό Φεστιβάλ των Καννών, σύμφωνα με κριτικούς
Με την ταινία του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, «What just happened» που θα προβληθεί την Κυριακή πέφτει η αυλαία του 61ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών, αφήνοντας την επιτροπή με πρόεδρο τον Σον Πεν να... μοιράσει τα βραβεία. Ωστόσο το φετινό φεστιβάλ χαρακτηρίζεται από κοινό και κριτικούς λιγότερο εντυπωσιακό από τα προηγούμενα.

Η έλλειψη αξιοσημείωτων ταινιών στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών είναι κοινή αποδοχή των περισσότερων κριτικών που βρέθηκαν αυτές τις δέκα ημέρες στις προβολές, στις συνεντεύξεις ηθοποιών και σκηνοθετών και στα πάρτυ των celebrities.

Όπως αναφέρει στο Reuters ο κριτικός Τζέι Γουίσμπεργκ: «Η γενική διάθεση φέτος έχει κάτι το απογοητευτικό. Υπάρχει η αίσθηση ότι το φετινό Φεστιβάλ των Καννών δεν θα είναι το καλύτερο για τις ταινίες».

Και μόνο, όμως, το κόκκινο χαλί κατάφερε να προσελκύσει για ακόμη μια φορά ηχηρά ονόματα του Χόλλυγουντ. Μαντόνα, Αντζελίνα Τζολί, Γούντι Αλεν, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Χάρισον Φορντ και Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκαν στην Κρουαζέτ και συγκέντρωσαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων.

Newsroom ΔΟΛ

No comments: