Wednesday, March 4, 2009

Ο Γ. ΑΛΕΝ «ΚΑΠΑΡΩΣΕ» ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ «SLUΜDΟG». Βρήκε τη μούσα του στο «Φτωχόσκυλο»


  • Η Φρίντα Πίντο, πρωταγωνίστρια της  βραβευμένης με οκτώ Όσκαρ ταινίας του  Ντάνι Μπόιλ «Slumdog Μillionaire», θα είναι η  επόμενη μούσα του Γούντι Άλεν
  • Ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει ο ντόρος από την 81η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ και το πολυβραβευμένο «Slumdog Μillionaire» όχι μόνο έβαλε την καριέρα της ηθοποιού και μοντέλου Φρίντα Πίντο σε νέα τροχιά, αλλά την απογειώνει. Ο Γούντι Άλεν δεν έχασε χρόνο και έσπευσε να καλέσει τη νεαρή Ινδή ηθοποιό να παίξει στην επόμενη ταινία του, αποσκοπώντας να τη χρίσει νέα του ενζενί. Η 24χρονη, γεννημένη στη Βομβάη, θα βρεθεί να παίζει με τη Ναόμι Γουότς, τον σερ Άντονι Χόπκινς και τον Τζος Μπρόλιν. Για τις ανάγκες της ταινίας, η Φρίντα θα υποχρεωθεί να ταξιδέψει στην Αγγλία το προσεχές διάστημα, καθώς ο εμπνευσμένος ηθοποιόςσκηνοθέτης θέλει να αρχίσει το γύρισμα για τη χωρίς τίτλο προς το παρόν κωμωδία του, το καλοκαίρι στο Λονδίνο.
  • Προσφάτως η Πίντο καλεσμένη, ύστερα από τα οκτώ Όσκαρ που κέρδισε το «Slumdog Μillionaire», σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή αμερικανικού δικτύου, απλώς επιβεβαίωσε την είδηση. «Ναι, θα παίξω στην ταινία του Γούντι Άλεν, τα γυρίσματα της οποίας θα αρχίσουν τον Ιούλιο. Γι΄ αυτό και χρωστάω ένα "ευχαριστώ" στον Ντάνι Μπόιλ. Χάρη σ΄ εκείνον απογειώθηκε η καριέρα μου».
  • Δεν είναι λίγοι εκείνοι στο Χόλιγουντ που άρχισαν να διαδίδουν πως η Πίντο είναι η κατάλληλη για τον ρόλο που της εμπιστεύτηκε ο Άλεν και ότι αυτή η συνεργασία μάλλον είναι προάγγελος και άλλων. Ωστόσο, εικοσιτετράωρα πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ, η Φρίντα Πίντο είχε ανάμεικτα αισθήματα, με την αμηχανία και τη νευρικότητα μάλλον να επικρατούν κυρίως λόγω του ντόρου που έγινε και της φήμης που απέκτησε η ταινία. «Είναι εξουθενωτικό και μόνο στη σκέψη το γεγονός ότι θα πρέπει να περπατήσω στο ίδιο κόκκινο χαλί και να μοιραστώ τον ίδιο αέρα που θα ανασαίνουν, για παράδειγμα, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Ζολί. Παίρνω βαθιές ανάσες και προσπαθώ να αντλήσω δυνάμεις για να μην καταρρεύσω εκείνη τη στιγμή», είχε πει η Πίντο προ Όσκαρ.
  • Η ηθοποιός προτού το «Slumdog Μillionaire» επενεργήσει σαν αφρός σαμπάνιας και τη φέρει στην επιφάνεια, είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ, είχε παίξει σε διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτάκια για τσιχλόφουσκες στην ινδική τηλεόραση και ήταν παρουσιάστρια ταξιδιωτικού σόου πανασιατικού τηλεοπτικού δικτύου. Προσφάτως συνεργάστηκε με τον ατζέντη που εκπροσωπεί τους Τομ Κρουζ, Κέιτ Γουίνσλετ, Κέιτ Μπλάνσετ και Μαριόν Κοτιγιάρ.
  • Της Αrifa Αkbar, Επιμέλεια: Χρήστος Ν.Ε. Ιερείδης, ΤΑ ΝΕΑ: Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

No comments: