Thursday, December 2, 2010

«Βασιλική» παγκόσμια πρώτη για τη «Νάρνια»

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και η χιονόπτωση δεν εμπόδισαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄και τον Πρίγκηπα Φίλιππο να παραστούν στην παγκόσμια πρεμιέρα της τρισδιάστατης περιπέτειας «Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Ταξιδιώτης της Αυγής», που πραγματοποιήθηκε στη Leicester Square.
Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου, μια από τις πιο κρύες νύχτες της χρονιάς μέχρι στιγμής στο Λονδίνο. "Κάθομαι μόνο δυο θέσεις μακριά από την Βασίλισσα οπότε ελπίζω να της αρέσει η ταινία. Πιστεύω πως θα τη αρέσει" δήλωσε ο σκηνοθέτης Μάικλ Άπτεντ. "Μου είπαν πως ούτε η Βασίλισσα ούτε ο σύζυγος της βλέπουν πολλές ταινίες, αλλά έρχονται απόψε κι αυτό είναι ξεχωριστό" προσέθεσε χαμογελώντας ο Λιαμ Νίσον, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Άσλαν.
Στο τρίτο μέρος της δημοφιλούς σειράς "Το Χρονικό της Νάρνια", οι ήρωες αναμετρούνται με δράκους, νάνους και μια ομάδα χαμένων πολεμιστών, σε ένα επικό ταξίδι καταιγιστικής δράσης. Ο Έντμουντ και η Λούσι, μαζί με τον ξάδερφό τους Γιουστέις, τον μεγαλοπρεπή φίλο τους Κάσπιαν και ένα ριψοκίνδυνο ποντίκι με το όνομα Ρίπιτσιπ, βρίσκονται ξαφνικά μέσα σε έναν πίνακα και στο πλοίο "Ο Ταξιδιώτης της Αυγής". Η αποστολή τους - από την οποία εξαρτάται η μοίρα ολόκληρης της Νάρνια τους οδηγεί σε νέες περιπέτειες αλλά και στην επανασύνδεση με τον φίλο και προστάτη τους, το λιοντάρι Άσλαν. (Πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)

No comments: