Wednesday, June 11, 2008

ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ: «ΚΑΙ Η ΤΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»!

Μια συζήτηση για εμπορικό σινεμά και Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου στα γυρίσματα της ταινίας την περασμένη Δευτέρα. «Το πορνό είναι κομμάτι του πολιτισμού»... Ο Μιχάλης Ρέππας μιλάει για το «Αυστηρώς κατάλληλον» που σκηνοθετεί με τον Θανάση Παπαθανασίου.
Φωτογραφία
Ο Μιχάλης Ρέππας (αριστερά) και ο Θανάσης Παπαθανασίου (δεξιά) παρακολουθούν με συνεργάτες τους στο μόνιτορ σκηνές από το «Αυστηρώς κατάλληλον»
«Είναι μια μεγάλη φάρσα· ίσως ένα από τα πιο κωμικά πράγματα που έχουμε σκεφτεί» ισχυρίζεται ο Μιχάλης Ρέππας για την ιστορία της τέταρτης κινηματογραφικής ταινίας που αυτή την εποχή σκηνοθετεί με τον μόνιμο παρτενέρ του, τον Θανάση Παπαθανασίου. Το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας το επιτυχημένο ντουέτο του θεάτρου («Μπαμπάδες με ρούμι», «Φούστα μπλούζα»), της τηλεόρασης («Οι τρεις Χάριτες») και του κινηματογράφου («Safe sex», «Το κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο») βρισκόταν σε ένα από τα πλατό των Studio Κappa στην Παλλήνη για το γύρισμα μιας σκηνής του «Αυστηρώς κατάλληλον». Η ταινία, παραγωγής Lumad, που συγχρηματοδοτείται από το Μega, την Αudio Visual και το Filmnet, διανύει την τρίτη εβδομάδα γυρισμάτων της, με ημερομηνία εξόδου τις 23 του ερχόμενου Οκτωβρίου. Την περασμένη Δευτέρα η ατμόσφαιρα στην αρχή ήταν συγκρατημένα ευχάριστη ως το αναμενόμενο ξέσπασμα του Ρέππα, δίπλα σε έναν ως συνήθως αμίλητο Παπαθανασίου... [ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ι. ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΤΟ ΒΗΜΑ, 11/6/2008]

No comments: