Saturday, May 29, 2010

Τεράστια επιτυχία γνωρίζουν οι «Βασιλιάδες της Μυκόνου»

«Σπάει» τα ταμεία η ελληνοαυστραλέζικη κωμωδία «Βασιλιάδες της Μυκόνου» την πρώτη εβδομάδα της προβολής της σε 203 κινηματογράφους της Αυστραλίας. Η ταινία έχει σημειώσει ήδη εισπράξεις 1,8 εκατομμυρίων δολαρίων, αριθμός ρεκόρ για πρεμιέρα αυστραλιανής ταινίας.


  • "Οι εντυπωσιακές εισπράξεις, κατά τις πρώτες μέρες προβολής της ταινίας, δείχνει πως το κοινό θέλει την αυστραλιανή κωμωδία. Και ο πρωταγωνιστής της Νικ Γιαννόπουλος, προφανώς, ξέρει καλά το κοινό του", δήλωσε ο διευθυντής της εταιρίας The Ρaramount-Transmission, Ρίτσαρντ Πάϊτεν.
  • Ο δημοφιλής Ελληνοαυστραλός ηθοποιός Νικ Γιαννόπουλος επιστρέφει στον κινηματογράφο δέκα χρόνια μετά το "The Wog Boy", την πρώτη του επιτυχία το 2000, αλλά και στην Ελλάδα μέσα από ένα σενάριο, που έγραψε με τον Κρις Αναστασιάδη, που συνδέει τον τόπο καταγωγής του με την Αυστραλία. Η σκηνοθεσία είναι του Πίτερ Ανδρικίδη.
  • Η ταινία στοίχισε περίπου έξι εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας. Στο επιτελείο του Νικ Γιαννόπουλου ξεχωρίζουν οι Αλεξ Δημητριάδης, Βινς Κολόζιμο, Κοζίμα Κόπολα, Κέβιν Σόρμπο και Κώστας Κίλιας και από την Ελλάδα η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Μάνος Γαβράς.

No comments: