Monday, April 12, 2010

Πέθανε νοικοκυρά σε απόγνωση

Η ηθοποιός Ντίξι Κάρτερ, υποψήφια για Έμμυ για τον γκεστ ρόλο της στις Νοικοκυρές σε απόγνωση, πέθανε σε ηλικία 70 ετών.


Σύμφωνα με τον ατζέντη της, η ηθοποιός πέθανε στο Χιούστον από επιπλοκές του καρκίνου στο ενδομήτριο, από τον οποίο έπασχε.Η ίδια έγινε γνωστή από το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά Designing Women, του 1986 -1993 ενώ πρόσφατα συμμετείχε στη σειρά Νοικοκυρές σε απόγνωση, όπου υποδύθηκε τη μητριά της Μπρι Χοτζ (Μάρσια Κρος).

"Αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την οικογένειά μας", δήλωσε ο σύζυγός της και επίσης ηθοποιός Χαλ Χόλμπρουκ και πρόσθεσε: "Θα το εκτιμούσαμε αν καταλαβαίνατε ότι αυτή είναι μία προσωπική, οικογενειακή τραγωδία".

Από τη σειρά "Designing Women", σεζόν 1η, επεισόδιο 2ο, 6 Οκτωβρίου 1986

Η Κάρτερ είχε συμμετάσχει επίσης στις τηλεοπτικές σειρές Diff'rent Strokes και Family Law καθώς και σε παραγωγές του Μπρόντγουεϊ।

Η ηθοποιός παντρεύτηκε πριν 10 χρόνια τον επενδυτή και ιδιοκτήτη εφημερίδας, Άρθουρ Κάρτερ με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες. Το 1977 τον χώρισε και παντρεύτηκε τον ηθοποιό Τζορτζ Χερν, γάμος που κράτησε για δύο χρόνια. Το 1984 παντρεύτηκε τον Χόλμπρουκ.

No comments: