Saturday, September 26, 2015

Kate Winslet και Emma Stone στη νέα ταινία του Λάνθιμου «The Favorite»

Συζητήσεις με τις δύο σταρ σύμφωνα με το περιοδικό Deadline

Kate Winslet και Emma Stone στη νέα ταινία του Λάνθιμου «The Favorite» 
Κέιτ Γουίνσλετ , Έμμα Στόουν και Ολίβια Κόλμαν είναι σε συζητήσεις για να ενταχθούν στο νέο πρότσεκτ του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου «The Favourite».
Το βαρέων βαρών γυναικείο καστ που θα περιλαμβάνει η ταινία,  υπογραμμίζει τον βαθμό στον οποίο ο Λάνθιμος, ο οποίος σκόραρε διθυραμβικές κριτικές για το The Lobster, έχει καθιερωθεί ως ο σκηνοθέτης με την μεγαλύτερη ζήτηση στην Ευρώπη.


Το σενάριο έχουν γράψει οι Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα και θα αφορά τις ίντριγκες στο παλάτι στα τέλη του 17ου και τις αρχές του 18ου αιώνα. Η ζωή της βασίλισσας Άννας είχε σημαδευτεί από πολλές προσωπικές και πολιτικές κρίσεις. Τον ρόλο της Άννας αναμένεται να αναλάβει η Ολίβια Κόλμαν, γνωστή από τη σειρά Broadchurch και την ταινία Τυραννόσαυρος, ενώ τον ρόλο της φίλης της Δούκισας του Μάρλρμπορο αναμένεται να ερμηνεύσει η Κέιτ Ουίνσλετ.

Στο σκηνικό προστίθεται μία φτωχή συγγενής της Δούκισσας (αναμένεται να την ερμηνεύσει η Έμμα Στόουν), η οποία θα βρεθεί και αυτή στο παλάτι.Ενδιαφέρον έχει να δούμε εάν η ταινία θα γυριστεί με το χαρακτηριστικό στυλ σκηνοθεσίας του Γιώργου Λάνθιμου, δεδομένου ότι πρόκειται για μία ιστορική ταινία.

No comments: