Friday, August 10, 2012

Οι «σκληροί» του Χόλιγουντ ποζάρουν και τα κόκκαλα του Ντα Βίντσι τρίζουν

Η ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΛΒΕΣΤΕΡ ΣΤΑΛΟΝΕ


Κακόμοιρε Λεονάρντο... Ο «Μυστικός Δείπνος» σου έχει κακοποιηθεί όχι και λίγες φορές στην ποπ κουλτούρα αλλά το τελευταίο «κατόρθωμα» ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Σε ένα τραπέζι όπου ο άρτος και ο οίνος έχουν αντικατασταθεί από χειροβομβίδες και σφηνάκια με ουίσκι, ο Σιλβέστερ Σταλόνε - Ιησούς ποζάρει με δύο όπλα ανάμεσα σε μερικούς από τους διασημότερους σταρ ταινιών δράσης. Πρόκειται για τη νέα αφίσα της ταινίας «Αναλώσιμοι 2» που θα προβάλλεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ από τις 17 Αυγούστου (μία ημέρα νωρίτερα στην Ελλάδα).

Αρχίζοντας από αριστερά, συναντάμε τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος έπειτα από την περιπέτειά του με την πολιτική επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Δίπλα του, ο Σκοτ Αντκινς από τη νεότερη γενιά των λεγόμενων action stars και αμέσως μετά ο κινέζος σταρ και ειδικός στις πολεμικές τέχνες Τζετ Λι.
Δίπλα του, ο θηριώδης Ντολφ Λούντγκρεν (ο «κακός» του «Ρόκι 4») που στους πρώτους «Αναλώσιμους» είχε προδώσει τους συντρόφους του. Δεν είναι όμως εκείνος που κάθεται στη θέση του Ιούδα αλλά ο διπλανός του, ο ένας και μοναδικός Τσακ Νόρις, ο άνθρωπος που «δεν κάνει πους απς αλλά σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω» σύμφωνα με τα δημοφιλή ανέκδοτα.
Στη θέση του Ιωάννη κάθεται η μοναδική γυναίκα της παρέας, η Κινέζα Ναν Γιου. Ο Νταν Μπράουν τώρα δικαιώνεται, καθώς στον «Κώδικα Ντα Βίντσι» ισχυριζόταν ότι η φιγούρα δίπλα στον Ιησού ήταν η Μαρία Μαγδαληνή και όχι ο Ιωάννης...
Δεξιά του Ιησού-Σταλόνε, ο πιτσιρικάς Λίαμ Χέμσγουορθ (φέτος τον είδαμε στους «Αγώνες πείνας») και δίπλα του ο Βρετανός Τζέισον Στέιθαμ, ο οποίος ξεκίνησε από τις ταινίες του Γκάι Ρίτσι για να κάνει μια εξαιρετική καριέρα σε ταινίες περιπέτειας.
Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ που ακολουθεί είναι ο «κακός» της συγκεκριμένης ταινίας και όλοι περιμένουν να τον δουν αντιμέτωπο με τον Τσακ Νόρις. Τη σύνθεση συμπληρώνουν ο πρώην σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τέρι Κρουζ και ο πρώην παλαιστής Ράντι Κουτούρ, ενώ ο καραφλός κύριος δεξιά δεν είναι άλλος από τον Μπρους Γουίλις που αυτόν τον καιρό γυρίζει το πέμπτο «Πολύ σκληρός για να πεθάνει»...

No comments: