Saturday, December 1, 2007

ANTHONY HOPKINS: ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ!

Πέρα από το ερμηνευτικό του ταλέντο που το έχουμε δει στις ταινίες του, όπου έπαιξε απίστευτους χαρακτήρες, κερδίζοντας συγχρόνως κι Oscar, ο Sir Anthony Hopkins έχει αποκαλύψει το ταλέντο του ως πιανίστας και προετοιμάζεται να αρχίσει μια παγκόσμια περιοδεία.

Hannibal L

Σε μία σειρά από shows που θα παρουσιάζει σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο, ο Hopkins θα παίρνει τη θέση του στο πιάνο, στο κέντρο της σκηνής, και θα παίζει τη μουσική που ο ίδιος έχει συνθέσει. Ο ηθοποιός θα συνοδεύεται από μια ορχήστρα, και θα διηγείται ιστορίες πέρα από τη μουσική. Ο Hopkins, οι κινηματογραφικοί ρόλοι του οποίου περιλαμβάνουν τον Adolf Hitler, τον Pablo Picasso και τον Quasimodo, θα λέει επίσης ανέκδοτα από τη μακρόχρονη κινηματογραφική σταδιοδρομία του.

Παρά την συμμετοχή του σε περισσότερες από 70 ταινίες, αυτό δεν τον εμπόδισε και δεν είναι η πρώτη φορά που έχει βρεί το χρόνο να βυθιστεί στη μουσική. Το 1986 ηχογράφησε ένα single και τ’ ονόμασε «Απόμακρο αστέρι» [Distant Star]. Όμως δεν το καλοδέχτηκαν στη Βρετανία, αφού φέφτασε μόνο στο νούμερο 75 στα charts.

Η μουσική του περιπλάνηση, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές έτος, θα αρχίσει από τη Μελβούρνη και στη συνέχεια θα κάνει το γύρο του κόσμου. Το πρόγραμμα σχεδιάζεται με τον μουσικό Malcolm Luker, ο οποίος συνάντησε το ηθοποιό όταν δούλεψε για την πιό πρόσφατη ταινία του Hopkins, το Slipstream.

No comments: