Saturday, August 5, 2017

Δείτε το αποκλειστικό υποτιτλισμένο trailer της ταινίας «Το Στέμμα των Ινδιών»

Η σκηνοθέτης του αγαπημένου Bend it Like Beckham, Gurinder Chadha, παρουσιάζει μια συναρπαστική ιστορία που ξετυλίγει τα γεγονότα του τελευταίου εξάμηνου της βρετανικής κυριαρχίας στην Ινδία, με επίκεντρο τον χαρισματικό και ευφυέστατο αντιβασιλέα της Ινδίας, Λόρδο Mountbatten. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο εξαιρετικός Hugh Bonneville του πολυαγαπημένου Downton Abbey και η σταρ του X-Files Gillian Anderson.
Γυρισμένη στην Ινδία, αυτή η επιβλητική κινηματογραφική υπερπαραγωγή διαδραματίζεται στην πολυτελή οικία του Αντιβασιλέα και παρακολουθεί τις ιστορικές ζυμώσεις που διχοτόμησαν τη χώρα, ενώ παράλληλα μας φέρνει κοντά στις ανθρώπινες ιστορίες πίσω από τα μεγάλα γεγονότα.
Σύνοψη
1947. Ο Λόρδος Mountbatten είναι ο τελευταίος Αντιβασιλέας της Ινδίας. Αποστολή του να παραδώσει την Ινδία πίσω στον λαό της. Τους έξι τελευταίους μήνες της αγγλικής κυριαρχίας, στην οικία του Αντιβασιλέα συνυπάρχουν οι βρετανοί αποικιοκράτες με το υπηρετικό προσωπικό που απαρτίζεται από  5.000 ινδουιστές, μουσουλμάνους και σιχ.  Οι φιλονικίες για το μέλλον της χώρας εξαπλώνονται σε όλα τα μέτωπα του σπιτιού.

Info
Διάρκεια: 105’
3 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood


πηγή: clickatlife

No comments: