Wednesday, July 5, 2017

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «England Is Mine» για τη ζωή του Morrissey

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «England Is Mine» του Mark Gill για τη ζωή του Morrissey. Η ταινία, η οποία αφηγείται την ιστορία του Morrissey πριν τον σχηματισμό των Smiths, θα κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Εδιμβούργου στις 2 Ιουλίου, ενώ θα προβληθεί στους βρετανικούς κινηματογράφους στις 4 Αυγούστου.

Αρχικά, ο τίτλος της ταινίας ήταν «Steven» (από το πραγματικό όνομα του Morrissey), αλλά τελικά άλλαξε σε «England Is Mine», από τους στίχους του «Still Ill» των Smiths. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Jack Lowden (γνωστός για τον ρόλο του στην πρόσφατη τηλεοπτική μεταφορά του «Πόλεμος και Ειρήνη» από το BBC) καθώς και η Jessica Brown Findlay (από το «Ο Πύργος του Ντάουντον») στους ρόλους του Morrissey και της κολλητής του φίλης, Linder Sterling, αντίστοιχα.
Σε πρόσφατη συνέντευξη, ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, ο Orian Williams, αποκάλυψε πως η ταινία ολοκληρώνεται όταν ο Morrissey γνωρίζει τον κιθαρίστα των Smiths, Johnny Marr. Επίσης, δήλωσε πως το «England Is Mine» εστιάζει κυρίως στα νεανικά χρόνια του Morrissey και στο πώς κατάφερε να ξεπεράσει το ότι ως παιδί ζούσε στο περιθώριο, για να γίνει ο καλτ αστέρας που είναι σήμερα.

πηγή: clickatlife

No comments: