Thursday, March 23, 2017

i.P.A.S Film Festival στο Booze Cooperativa τον Απρίλιο!

H ομάδα The Default Project παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα το i.P.A.S. Film Festival, το μοναδικό διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους με αποκλειστικά πολιτικό και ακτιβιστικό χαρακτήρα που δίνει βήμα σε ανεξάρτητους κινηματογραφιστές από όλο τον κόσμο να να δράσουν και να αντιδράσουν μέσω της Τέχνης τους στο παγκόσμιο πολιτικό γίγνεσθαι.

Το i.P.A.S. Film Festival θα λάβει χώρα στους φιλόξενους χώρους του εικαστικού πολυχώρου Booze Cooperativa τον Απρίλιο 2017.
(*Το BOOZE είναι ο πρώτος εναλλακτικός, καλλιτεχνικός συνασπισμός της Αθήνας. Λειτουργεί από το 1989 στο πολυώροφο νεοκλασικό της οδού Κολοκοτρώνη 57. Ζωντανός χώρος συνάντησης, τέχνης και δημιουργίας. Τόπος εφαρμοσμένης αισθητικής.)
Από τις 6 έως τις 9 Απριλίου το κοινό θα μπορέσει να απολαύσει ένα πανόραμα ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο. 84 ανεξάρτητες κινηματογραφικές παραγωγές, από 30 διαφορετικές χώρες, διαγωνίζονται στο Φεστιβάλ  και πραγματεύονται την τρέχουσα διεθνή πολιτική επικαιρότητα σε 4 κατηγορίες: Σπουδαστικές, Ντοκιμαντέρ, Μυθοπλασίας και animation.
Οι χώρες που διαγωνίζονται είναι αλφαβητικά οι εξής:

No comments: